Přejít k hlavnímu obsahu

Divadelní soubor eNDe

Něco málo o nás...

Divadelní soubor eNDe Vrábče byl založen L.P. 2006 amatérskými divadelníky ve Vrábči, jakožto spolek pro všechny divadelní příznivce s otevřeným počtem členů. Místním i přespolním obyvatelstvem byl vlídně přijat, ve Vrábči má ochotnické divadlo totiž dávnou tradici. Vysloužil si rovněž podporu samotné Obce Vrábče, za což Obecnímu úřadu ve Vrábči a panu starostovi Ohrazdovi děkujeme!

Naší historicky první nastudovanou hrou byla pohádka Honza a loupežnice, která měla premiéru v létě 2007 na zahradě Hospody na Zastávce. Následovala erotická groteska Muž sedmi sester (2008) a duchařská komedie Vrátila se jednou v noci (2009). Letos máme na programu opět pohádku - Jasněnka a čaroděj - premiéra v květnu 2010.

Ale nehrajeme jen divadlo! Každoročně pořádáme divadelní bál v Holubově s naším vystoupením - letos to bylo například úspěšné country předtančení, pravidelně také připravujeme pro děti Cestu pohádkovým lesem, Slet čarodějnic a další akce!

Máte-li nám co sdělit, pište nám na e-mailovou adresu, uvedenou na naší schránce důvěry. Děkujeme a těšíme se na naše společné divadelní setkání!

/zdroj:ende.cz/
Vrábče
Životopis
Fotografie

Informace o subjektu

Kontaktní informace

Telefon:Martina Weberová
E-mail:posta@ende.cz
Webové stránky:http://www.ende.cz

Adresa

Vrábče
Okres: České Budějovice

Kategorie

Um. skupina › Divadelní
Um. skupina › Taneční