Přejít k hlavnímu obsahu

Ivana Šimánková

Vystudovala Pedagogickou fakultu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a Fakultu multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Od 10 let byla členkou Dětského dramatického rozhlasového souboru L. Mühlsteina, od roku 1982 až k dnešku externě spolupracuje s Českým rozhlasem České Budějovice.

V současné době můžete slyšet její hlas v pořadech V náladě swingu, Hudební letokruhy, Kalendárium, Noční linka, Host U Tří lvů a čas od času i v Písničkách pro radost a v Melodiích podvečera.

15 let byla kmenovou moderátorkou Budějcké kapely Ady Školky, působila jako redaktorka v regionální TV Gimi i České televizi v Praze. Její agentura Ars in re pořádá kulturní a společenské akce, sportovní kurzy, zajišťuje outdoorové pobyty i tvorbu a výrobu audiovizuálních pořadů. Ve spolupráci s Českým rozhlasem České Budějovice připravuje Moderátorskou školičku pro děti a Kurz mediální komunikace pro dospělé.

Má dvě děti, 15 a 18 let, ráda lyžuje, snowboarduje, jezdí na bruslích i na kole, hraje volejbal, odkrývá pozvolna i krásy horolezectví, miluje literaturu, film a moře.

/zdroj:www.rozhlas.cz/cb/
České Budějovice
Životopis
Fotografie

Informace o subjektu

Kontaktní informace

Telefon:Ivana Šimánková
Mobil:+420 602 133 334
E-mail:simankova@arsinre.com
Webové stránky:http://www.arsinre.com

Adresa

České Budějovice
Okres: České Budějovice

Kategorie

Umělec › Divadlo
Pořadatel › Hudba