Přejít k hlavnímu obsahu

Černá mutace

Černá mutace se dala dohromady na podzim roku 2005, kdy se sešel jeden učitel a jedna učitelka v jedné sborovně a zjistili, že si mají co říct...

Jaroslava Habichová, 31 let - zpěv, kytara, klavír, Vladislav Bartoň, 83 let - kytara,Martin Smolík Smolpachol, 44 let - perkuse, a džembe a když má Madelnka Doskočilová, 20, let - kytara, čas, a zrovna nehraje s divadlem Kvelb, tak si spolu hrajou, u Jaruny doma. u Vládi na Lužnici v altánu, u Sýkorky Hanky a Michala, ve zkušebně ve škole ve sklepě, V Solnici, v Singru, ve Stounu..

Někdy na menších festivalech (Vidov, Žofínské slavnosti, Slámování), na charitativních akcích a vernisážích (Dřenění, Wortnerův dům, Pod kamennou žábou).

Každý den vznikají nové a nové písničky, někdy se stihnout nahrát, je jich kolem sedmdesáti..


V roce 2008 byl křest v Singru pod názvem Behind the Door (bylo vydáno na vlastní náklady, v obchodech nedistribuováno a díky patří Smolíkovi za zvuk a Mazymu za nahrání).

90% textů pochází z duše Jaroslavy Habichové (Bartoň píše také, ale Habiška nestíhá překládat). Hudba vzniká nahodile, jednou Bartoň, jednou Habichová, jednou společně, texty jsou v angličtině.
Inspirací je život a zase život.

A láska.. přede vším.
České Budějovice
Životopis
Fotografie

Informace o subjektu

Kontaktní informace

Telefon:Jaroslava Habichová
E-mail:jaroslava@cernamutace.cz
Webové stránky:http://www.cernamutace.com

Adresa

České Budějovice
Okres: České Budějovice

Kategorie

Um. skupina › Hudební
Um. skupina › Hudební › akustická hudba