Přejít k hlavnímu obsahu

Antonín Hlaváč

Skupina Nezmaři je charakteristická vícehlasým vokálem s doprovodem akustických nástrojů. Její repertoár tvoří převážně vlastní písně ale i světová folková klasika. Každoročně odehrají přes sto koncertních vystoupení po celé ČR a Slovensku. Mají stálé publikum ve všech větších městech republiky. Za léta aktivního koncertování posbírali všechna ocenění, která se v tomto žánru udělují. Kromě plzeňských Port jsou také držiteli dvou Zlatých klíčů. Tato prestižní cena se uděluje pro nejlepší skupinu roku v kategorii Folk&amp,Country. Na svém kontě mají 12 samostatných CD.

V současné sestavě jezdí s koncertním programem ve kterém zazní i písničky z jejich posledního CD. Posluchači si tak s nimi mohou během jednoho koncertu zazpívat písničky ze všech období kapely od historie až po současnost.

Na programu mají i vánoční repertoár složený ze známých i méně známých koled a vánočních písní.

Tím, že kapela používá pouze akustické nástroje a patří mezi nejlepší vokální skupiny u nás, je schopna ve vhodných prostorách (kostely, kaple a podobně) zahrát i čistě akustický koncert.

Mimořádně vystupuje i ve společném koncertním programu spolu s legendou moderní trampské písně MIKI RYVOLOU. Počet těchto koncertů je omezený.

Šestistrunný kytarista, drsně mužný zpěvák, milovník spodních poloh (ve vícehlasech). V kapele od r. 1978
Stručná charakteristika:

Pracovitý zahrádkář, má rád zvířátka (psy, kočky, morčata, zajíce) ryby nechytá, jako bývalý jachtař preferuje větrné počasí, při společných cestách mikrobusem jen zřídka spí (řidič), při sběru hub dává přednost kozáku březovému.V kolektivu oblíben

/zdroj:www.nezmari.cz/
České Budějovice
Životopis
Fotografie

Informace o subjektu

Kontaktní informace

Telefon:Antonín Hlaváč
E-mail:tonda@nezmari.cz
Webové stránky:http://www.nezmari.cz

Adresa

České Budějovice 370 01
Okres: České Budějovice

Kategorie

Umělec › Hudba
Umělec › Hudba › folk