Přejít k hlavnímu obsahu

Bez záruky

Takže ......... !!!!!!!
Máme tu rok 2010 a co je od založení v březnu 2008 nového ???
Jak se můžete dočíst v rubrice HISTORIE, opustil v listopadu 2008 naší kapelu baskytarista Petr Müller. Holt nezvládnul počet jeho kapel, ve kterých chtěl současně hrát, ale přesto mu velice děkujeme za zkoušky, odehrané koncerty, za zapůjčení nahrávacího minidisku, který bohužel nemůžeme najít, což je naše chyba a hlavně za udržení chodu kapely.
Kapelu ZBDL jsme již oplakali a nikdo z bývalých členů netruchlí. Ba naopak, byl to hnací motor pro nasazení nové energie, dát nové kapele maximum. S tímto nasazením se všichni hráči kapely pustili i do nahrávacího studia. Tedy dvou studií. První nahrávání se uskutečnilo v dubnu 2009 ve studiu freeRECORDS v Karlových Varech. Tato cesta se však neobešla bez problémů. Našemu baskytaristovi Bohoušovi Komínků došla 20km před K.Vary nafta. Benzínová pumpa byla právě až v K.Varech. V počtu dvou aut, z toho jedno na laně, jsme dorazili zhruba před půlnocí na penzion. PANELÁK jak se jmenoval ?? Nikdo už neví.
Každopádně po všech nervech a vydaném úsilí jsme odvezli natočené dva songy a to ARBEIT a OČI. Další nahrávání se uskutečnilo v červnu 2009 a to ve studiu u Jardy v Bechyni s názvem STUDIO-B. Zde jsme dotočili čtyři další věci. A to: ZKOUŠÍM, ZLOČIN, PROČ a NADĚJI. Zhruba v srpnu 2009 jsme vydali DEMO – BEZ ZÁRUKY 2009. Pokud by jsi měl o něj zájem, tak přijď na náš koncert, nebo napiš a my Ti ho pošleme. A když ho chceš mít bez obalu, tak si ho prostě stáhni na bandzone.cz, protože na další si počkáš minimálně tak rok.
DEMO BEZ ZÁRUKY 2009 jsme natočili v této sestavě a v ní hrajeme od listopadu 2008 do dnes:

Míra Snížek - elektrická kytara
Dalibor Dědič - elektrická kytara, zpěv
Bohouš Komínek - basová kytara, zpěv
Miloš Kříž - bicí
Pavel Körner - akustická kytara, foukačka, zpěv
Michal Kubín - elektrické housle

Co se týče naší další budoucí hudební tvorby, tak rozhodně k ohni není a je úplně jiná, než když jsme se na začátku sehrávali. Ať se nám to líbí nebo ne, tak se většina z nás musí připravovat na zkoušky doma a cvičit a cvičit. Díky Michalovi Kubínovi se výraz kapely posouvá hodně dopředu a do víc náročnějších dimenzí. Michal opravdu umí a má toho hodně za sebou a je z nás největší muzikant. Michale – jen houšť a vymáčkni z nás co jde !!!!!!
A v poslední řadě se k nám připojil na konci října 2009 náš kamarád, odborník na muziku, již dva roky nekuřák, člověk s komunikačními schopnostmi a to na pozici mangera Jirka Kulha. Jirka nám fandí, pere se za nás a dělá co může, aby naše kapela měla kde hrát a dostala se třeba právě do Vaší periferie. Díky Jirko a ať Ti to vydrží !!!!!!!!!!!!!!
Jindřichův Hradec
Životopis
Fotografie

Informace o subjektu

Kontaktní informace

E-mail:bkominek@centrum.cz
Webové stránky:http://www.bezzaruky.estranky.cz

Adresa

Jindřichův Hradec
Okres: Jindřichův Hradec

Kategorie

Um. skupina › Hudební › rock
Um. skupina › Hudební › akustická hudba