Přejít k hlavnímu obsahu

Fotoklub Vývojka

Českobudějovický fotoklub Vývojka založilo třináct mladých amatérských fotografů v únoru 2001 na půdě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Názvem Vývojka není myšlena pouze všem dobře známá chemikálie, ale též symbolicky vývoj, kterým bude procházet každý člen fotoklubu na cestě za lepší fotografií. V současné době je volné uskupení fotografů nejrůznějšího zaměření otevřeno všem zájemcům o fotografii (nikoli pouze studentům).
Hlavní činností fotoklubu je vzájemné sdílení zkušeností, debaty nad fotografiemi, společné návštěvy výstav a pořádání soutěže Fotouniverziáda ve spolupráci s Galerií Nahoře. Vývojka vydává od roku 2005 každoročně svůj almanach a má za sebou několik společných výstav (České Budějovice, Prachatice, Praha, Levice).
Schůzky fotoklubu se uskutečňují obvykle každé úterý od 18 hodin v Českých Budějovicích. Nemáme k dispozici vlastní prostory, proto prosíme případné zájemce, aby se obrátili na Karla Miku nebo jiného člena Vývojky a ten mu sdělí bližší informace nebo upřesní místo setkání.
České Budějovice
Životopis
Fotografie

Informace o subjektu

Kontaktní informace

E-mail:geomika@seznam.cz
Webové stránky:http://www.vyvojka.cz

Adresa

České Budějovice
Okres: České Budějovice

Kategorie

Um. skupina › Výtvarná